*Nieuws

Ajpopoli

Ajpopoli

Beste ouders en liefste leden

Dit jaar hebben we de maatschappijvergadering van de jonggivers in het teken gezet van een ander goed doel dan voorheen. De jonggivers hebben op 14 april de handen uit de mouwen gestoken en hun uiterste best gedaan om geld in te zamelen voor het AJPOPOLI vzw project. Dit project is opgericht in 2007 te Leuven. Het is een organisatie die fondsen (door activiteiten, giften en peetouderschap) zoekt om in Guatemala een school voor kansarme Mayakinderen te ondersteunen in haar dagelijkse werking. Ongeveer 300 kinderen kunnen daardoor genieten van onderwijs tot en met het derde middelbaar door een gemotiveerd team van lokale leerkrachten en personeel.

Ook door peetouderschap kan jij AJPOPOLI steunen. Geef de Mayakinderen een kans op de toekomst. (meer informatie op de website: www.ajpopoli.com)

Met veel trots kunnen wij meedelen dat de jonggivers maar liefst 750 euro hebben ingezameld !!!!!!!! Dat staat meteen ook gelijk aan 3 kinderen die een jaar lang naar school kunnen gaan. Als dat niet werkelijk fantastisch is?!
Ook de Mayakinderen vanuit Guatemala zijn ons heel erg dankbaar voor onze steun.

De leiding en de organisatie van AJPOPOLI bedankt de jonggivers voor hun inzet!