*Nieuws

!Belangrijk bericht ivm groepsuitstap!

!Belangrijk bericht ivm groepsuitstap!

Beste ouders en leden,
Omdat we met zo een grote groep op uitstap vertrekken, waren we verplicht om 2 verschillende treinen te reserveren. Niet iedereen kan dus op hetzelfde moment vertrekken en weer aankomen in Leuven. In de Halve Maan zelf hebben we wel nog steeds genoeg tijd om met de hele groep het domein onveilig te maken en onze gekende massaspelen boven te halen.

Concreet:
Kapoenen, welpen, kabouters en jin vertrekken met de eerste trein en komen ook als eerste terug. Ze worden verwacht om 9u aan het Martelarenplein en komen om 16u30 terug toe in Leuven.

Jv’s, jogi’s, verkenners en gidsen nemen de tweede trein en komen ook later terug.
Ze worden verwacht om 10u aan het Martelarenplein en komen om 17u30 terug toe in Leuven.

We begrijpen dat dit niet zo handig is voor kroostrijke gezinnen die nu op verschillende momenten naar het station moeten komen. Er zal steeds leiding aanwezig zijn tussen de vertrekuren van de verschillende groepen. De oudste leden kunnen dus een uur “ te vroeg” afgezet worden en de jongsten een uur “ te laat” worden opgehaald. Ook carpoolen met andere families is natuurlijk een optie.

ps: de Joyvalle melkflapjes kunnen nog tot vrijdag 25 mei in een bus aan de lokalen gedropt worden. Ook op het Martelarenplein kunnen jullie ze nog afgeven!


Wij hebben er alvast veel zin!
Een stevige linker,
De groepsploeg