*Nieuws

Inschrijvingen bestaande leden scoutsjaar 2018-2019

Beste ouders en leden,

Intussen maken wij ons klaar voor het nieuwe scoutsjaar en hopen dat jullie er nu al zin in hebben. Op zaterdag 22 september 2018 beginnen we en kunnen jullie de nieuwe leidingsploeg leren kennen. Iedereen wordt om 14u00 verwacht voor de opening van het jaar. Voor de kleine takken (kapoenen, kabouters en welpen) eindigt de vergadering om 17u00, de grote takken eindigen om 17u30.

Onze scoutsgroep kent een groot succes en we willen daarom voor volgend jaar de bestaande leden voorrang geven bij inschrijving. Om veilig deel te nemen aan de activiteiten en uw plaatsje te garanderen in het nieuwe scoutsjaar vragen wij u zo snel mogelijk, en zeker voor 15 augustus 2018, het lidgeld over te schrijven. Dat bedraagt dit jaar €46 en vanaf het derde kind binnen een gezin €42. Is er nog een jong broertje of zusje dat vanaf september ook naar de scouts wilt komen, schrijf hem/haar dan nu al in via de inschrijvingsmodule voor nieuwe leden en betaal ineens mee voor uw jongste kapoen. Het lidgeld kan u betalen op rekeningnummer BE66 0010 2631 2843 van De Gulyckers. Zolang dit bedrag niet gestort is, is uw kind niet ingeschreven voor het volgend scoutsjaar. Vergeet zeker niet de voornaam en de naam van uw kind(eren) te vermelden in de mededeling!

Laat ons ook weten op inschrijvingen@gulyckers.be indien je kind volgend scoutsjaar niet meer zal komen. Zo geeft u een ander kind de kans om wel aan te sluiten. Wegens het succes van onze groep hanteren we namelijk een inschrijvingsstop voor de meeste takken.

We vragen aan alle leden om hun persoonlijke gegevens en medische fiche aan te vullen en na te kijken via de groepsadministratie. De uitleg hierover kan u hieronder vinden. Bij problemen of vragen over de inschrijvingen kan u steeds mailen naar inschrijvingen@gulyckers.be . Indien u nog vragen heeft kan u altijd contact opnemen met de groepsploeg.

Wij danken u alvast voor het vertrouwen en hopen op een fijn scoutsjaar.

De groepsploeg,
De VZW