*Nieuws

Inschrijvingen nieuwe leden 2018-2019

Beste ouders
Beste toekomstige leden

Fijn dat jullie geïnteresseerd zijn in onze scoutgroep. Om onze leden de beste omkadering te kunnen geven en om onze faciliteiten niet uit hun voegen te laten barsten hebben wij een numerus clausus voor leden vastgelegd per geboortejaar. Dit heeft uiteraard geen enkele impact op de bestaande leden.

Indien u al kinderen hebt die lid zijn van onze groep kunnen hun broers en zussen steeds lid worden, ongeacht hun geboortejaar. U kan het broertje of zusje inschrijven via de onderstaande link en het lidgeld ineens mee betalen. Vermeld bij inschrijving wel even wie de bestaande leden zijn.

Heb je nog geen broertje of zusje in de groep, dan kan u vanaf 1 september, wanneer wij een zicht hebben op de vrije plaatsen voor volgend scoutsjaar, ook een aanvraag indienen via onderstaande link en komt u terecht op een wachtlijst. Er is op dit moment plaats voor meisjes en jongens van het geboortejaar 2010 en 2008 en voor jongens van 2007. Wij zullen u dan begin september laten weten of uw aanvraag aanvaard kan worden. Bij deze bevestiging volgt dan ook de verdere informatie over de betaling.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via inschrijvingen@gulyckers.be.

Met hartelijke groeten,
Groepsploeg en vzw scouts Diependaal

Gudrun-Elckerlyc