*Nieuws

Scouts Diependaal - Coronaproof

Scouts Diependaal - Coronaproof

Dag allemaal!
Door de wijziging van de maatregelen moet wij ook onze scouts werking wijzigen. Wat verandert er precies? Vanaf nu mag elk lid één hobby per week kiezen. Verder zijn de bubbels van 50 leden naar 10 leden (exclusief leiding) verkleind en dat voor alle leeftijden.
Om een werking met dit grote aantal bubbels toch mogelijk te maken hebben we besloten onze werking in vier slots op te delen, gespreid over het weekend. Hierdonder vondt u een overzicht. Werken met verschillende bubbels binnen een tak is niet eenvoudig. Daarom vragen we aan de ouders/leden om elke week deze Google form in te vullen, zodat de leiding hier rekening mee kan houden bij het maken van het spel: https://forms.gle/2aQ7s2WQ6ecVSXJu6

Zaterdag
• Voormiddag: 10u-13u: kapoenen en deugnieten
• Namiddag: 14u-17u : welpen, kabouters en akabe
Zondag
• 12u30 -15u: jongverkenners en jonggidsen
• 16u-18u30: verkenners en gidsen

Verder worden de meeste van de voorgaande maatregelen gewoon behouden.
- We vragen dat alle leden een drinkbus meenemen.
- Leden van grote takken (JV’s, Jogi’s, Gidsen, Verkenners en Jin) dragen altijd een mondmasker. Hun vergaderingen vinden ook uitsluitend buiten plaats.
- De kleine takken proberen al hun activiteiten in het mate van het mogelijke buiten te organiseren, al mogen ze (indien echt noodzakelijk) even binnen zijn.
- Er zal geen formatie of vieruur plaatsvinden.
Deze maatregelen en werking duren minstens tot en met 1 maart.
Indien u verden nog vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren (groepsploeg@gulyckers.be)

Groetjes,
De Groepsploeg