*Nieuws

Bezoekdag in een nieuw jasje!

Bezoekdag in een nieuw jasje!

Beste ouders,

Je herinnert je de enquête over de bezoekdag voor groot kamp?
Wij hielden rekening met deze feedback van ouders, leiding en leden. En hierbij het plan voor de bezoekdag dit jaar, zoals altijd op 21 juli:

Vanaf 11u zijn ouders welkom op het kampterrein, adres zal te vinden zijn op de website. De leiding zal klaarstaan om parkeerplaatsen te tonen. Om 11.30u is het formatie! Meteen daarna start er een overheerlijke scouts-picknick.
Om 14u gaan alle ouders van het kampterrein, en starten de namiddagactiviteiten in elke tak.

Ouders die zin hebben, kunnen dan mee de georganiseerde wandeling doen. Er loopt een wandelroute van 8,4 km langs het kampterrein. Meer informatie hierover wordt bij de start van de wandeling meegedeeld.

Om de aankopen voor de picknick in te schatten, vragen we om in te schrijven via onderstaande link tegen 15/06. Kostprijs is 5€, cash te betalen op het kampterrein. Inschrijven is dus enkel nodig wanneer je mee eet.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdc-T0os0_BkY11_853A1GgCSx51vFoPC3Y2b5HuVbK6mtyqg/viewform?usp=sf_link

En wat zou een scoutspicknick zijn zonder een uitgebreid desserten-buffet?
Hierbij willen we beroep doen op jullie creativiteit, en vragen dat zoveel mogelijk ouders iets lekkers meebrengen. Al dat lekkers (cake, koekjes, fruit, … zelfgemaakt of gekocht) komt op één grote tafel waaruit leden, leiding en ouders kunnen kiezen.

Na deze vele lekkernijen kunnen leden weer een paar dagen verder. We willen dan ook vragen om de bevoorrading van snoep en lekkers thuis te laten. De fourage werkte een menu uit voor elke dag dat we graag volgen, hier is ook telkens een lekker 4-uurtje voorzien!

We willen graag nog benadrukken dat de leden een heel kamp mee gaan, en dat de bezoekdag het enige moment is dat er bezoek op het kampterrein is toegestaan.

Wij kijken er alvast naar uit!
een warme scoutsgroet,
werkgroep Kampen