*Inschrijven

Akabe

Een inschrijving van een persoon binnen de akabegroep verloopt anders dan bij de reguliere werking. We vragen de geïnteresseerde ouders onderstaande EHBO-fiche in te vullen en te versturen naar zodat de werkgroep met de aanvraag aan de slag kan. Deze toetst af of voor de persoon een plaats is.

Toekomstige leden

Fijn dat jullie geïnteresseerd zijn in onze scoutgroep! Om onze leden de beste omkadering te kunnen geven en om onze faciliteiten niet uit hun voegen te laten barsten hebben wij een numerus clausus voor leden vastgelegd per geboortejaar. Dit heeft uiteraard geen enkele impact op de bestaande leden.

Indien u al kinderen hebt die lid zijn van onze groep kunnen hun broers en zussen steeds lid worden, ongeacht hun geboortejaar. U kan het broertje of zusje inschrijven via de onderstaande link en het lidgeld ineens mee betalen. Vermeld bij inschrijving wel even wie de bestaande leden zijn.

Ook nieuwe kapoenen, geboortejaar 2016, mogen reeds voor 1 september inschrijven.

Heb je nog geen broertje of zusje in de groep, dan kan u vanaf 1 augustus, wanneer wij een zicht hebben op de vrije plaatsen voor volgend scoutsjaar, ook een aanvraag indienen via onderstaande link en komt u terecht op een wachtlijst.

Wij zullen u dan begin september laten weten of uw aanvraag aanvaard kan worden. Bij deze bevestiging volgt dan ook de verdere informatie over de betaling.


  Inschrijving aanvragen


  Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via .

Bestaande leden

Onze scoutsgroep kent een groot succes en we willen daarom voor volgend jaar de bestaande leden voorrang geven bij inschrijving. Om veilig deel te nemen aan de activiteiten en uw plaatsje te garanderen in het nieuwe scoutsjaar vragen wij u zo snel mogelijk, en zeker voor 1 augustus 2022, het lidgeld over te schrijven. Dat bedraagt dit jaar €46 en vanaf het derde kind binnen een gezin €42. Is er nog een jong broertje of zusje dat vanaf september ook naar de scouts wilt komen, schrijf hem/haar dan nu al in via de inschrijvingsmodule nieuwe leden en betaal ineens mee voor uw jongste kapoen. Het lidgeld kan u betalen op rekeningnummer BE66 0010 2631 2843 van "De Gulyckers". Zolang dit bedrag niet gestort is, is uw kind niet ingeschreven voor het volgend scoutsjaar! Vergeet zeker niet de voornaam en de naam van uw kind(eren) te vermelden in de mededeling!

Wie het financieel moeilijk heeft kan een verminderd tarief krijgen, stuur een mailtje hierover aan inschrijvingen@gulyckers.be en we zullen dit in alle discretie opnemen.

We vragen aan alle leden om hun persoonlijke gegevens en medische fiche aan te vullen en na te kijken via de groepsadministratie.

Bij problemen of vragen over de inschrijvingen kan u steeds mailen naar inschrijvingen@gulyckers.be . Indien u nog vragen heeft kan u altijd contact opnemen met de groepsploeg(@gulyckers.be).

Wij danken u alvast voor het vertrouwen en hopen op een fijn scoutsjaar.


  Groepsadministratie


  Laat ons ook weten op indien je kind volgend scoutsjaar niet meer zal komen. Zo geeft u een ander kind de kans om wel aan te sluiten. Wegens het succes van onze groep hanteren we namelijk een inschrijvingsstop voor de meeste takken.


*Documenten